Til leie

Fisktjønnmo

Finn roen i naturskjønne omgivelser på den nedlagte gården Fisktjønnmo i Grønfjelldal, 40 km nord for Mo i Rana - sommer som vinter. Egen fisketjønn like nedenfor huset, og utgangspunkt for turer i flott fjellterreng med jaktmuligheter like utenfor døra. Selve huset er fra 1932, og har innlagt vann, dusj og toalett. Huset har 3 soverom med 8 sengeplasser. Det er en egen god atmosfære på stedet, og gjester stortrives. Mulighet for leie av hester, båt eller kano og for barn å være med på gårdsdrift på gården Fagerjord, ca. en kilometer fra Fisktjønnmoen. Eventuell guiding kan avtales.

Hytta er familievennlig og har innlagt varmt vann, dusj og farge-tv. Kan brukes hele året.

Tritjønn

Tritjønn er ei koselig hytte like under Grønfjellet til leie året rundt, med fin utsikt og umiddelbar nærhet til fiskevann. Flotte jaktmuligheter for småviltjegere. Fint og variert skiterreng, om du liker flater eller bakker. Selvfølgelig er hytta på Tritjønn også sommerstid utgangspunkt for et mangfold av turmuligheter til fots og hest.

Hytta, som sto ferdig i 1995, er rundt 55 kvm, med to soverom og hems, og koselig stue - med villmarkspanel og takhøyde - med kjøkkenkrok. På hytta har vi ikke strøm og innlagt vann. Vi fyrer med ved, lager mat på gass og ser på ryper og troll fra utedassen.

Jul

Finn den gode gammeldagse julestemninga på landet. Vi skreddersyr opplegg for familier, barnehagebesøk og småskolebesøk - eller andre som kunne ønske en opplevelse hos oss.

Vi tilbyr:

En helt spesiell opplevelse for familier/ små grupper, er ei overnatting i vår fritidsbolig på Fisktjønnmo, med tradisjonskost, sledekjøring, juletrehugging og nisseglimt rundt huset. Et koselig, spesielt og avslappende besøk i ei ellers travel førjulstid.

Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg!

Copyright © 2007 Fagerjord Gårdsopplevelser. Utviklet av K-Prod AS